Tiurstubbens Arwen

 

Tiurstubbens Arwen

 

Arwen er født 16.mai 2009. Hun er en energisk liten frøken, med masse sjarm. Vår egen Madicken er mor og vi fikk endelig oppfylt ønske om en valp etter Madicken. Vi har vært veldig spente på hvordan hun ville utvikle seg. Hun har mange fine kvaliteter både fra sin far og sin mor.

 

Arwen ble første gang stilt på jaktprøve lørdag 09.10.10. Denne dagen vil nok ikke gå i glemmeboka, dette da hun fikk en flott 1 UK. Vi var selvfølgelig strålende fornøyde.

Et bilde av vårt nye håp.

 

Jaktprøvekritikker

 

Mjøsprøven 1 - 09.10.10

 

Arwen går i stor fart i fin stil et fornuftig søk i vekslende vind. Kontakt ok. I senere slipp samme søksnivå. Markerer og går på, finner rester av død fasan. Senere stand, går på i flere omganger, reiser fasan, RIOS. Utreder greit.

Får i dag sin 1. premie UK.

 

Tallkarakterer: 4-5-6-4-4-4-4       Dommer: Arne Hovde

 

Mjøsprøven 1 - 10.10.10

 

Arwen går et fremragende søk med stor fart, fin stil og god kontakt med fører. Dekker terrenget på beste måte. Arwen fester stand i tett kjerr, går på til ny stand og fasan letter presist foran Arwen som er komplett rolig i oppflukt og skudd. Senere fortsetter Arwen som før. I tett vegetasjon ses Arwen i stand, når fører er på vei opp letter fasan presist foran Arwen. RIOS.

Arwen holder intensiteten dagen ut og avsluttes i dag med en meget velfortjent 2. pr UK da hun desverre mangler reis.

Tallkarakterer: 5-4-6-4-4-4         Dommer: Cato ? 

 

Mjøsprøven 1 - 01.10.11

 

Arwen starter ut i et meget godt søk i fin fart og stil. Det letter fasan i to omgangeri det området Arwen befinner seg uten at det kan bedømmes.

Stand. Reiser villig fasan og er komplett rolig i oppflukt og skudd.

Arwen er en glimrende hund som i dag tildeles 1pr AK.

 

Tallkarakterer: 5-5-6-4-4-4

Fuglebehandling: 4-5                    Dommer: Svein Kvåle

 

Mjøsprøven II - 23.10.11

 

"Arwen jakter i meget god fart og intensitet i anvist terreng. Stand, sammen med makker, reiser villig fasan, komplett rolig i oppfl. og skudd. Utreder erfarent.

Arwen er en hund som i dag har vist seg frem på en utmerket måte og tildeles en meget velfortjent 1.pr AK.

Apportbevis ok."

 

Dommer: Ivar Bakken