Valpedagbok

 

 

07.12.10

Valpene er nå seks uker gamle. I dag er de veid og fått kloklipp.

Kassa er på nytt hevet noe, da det har vært to veldig ivrige jenter i dag som hele tiden ville over kanten og lyktes med det.

Ellers har valpene som nevnt vært ute en liten tur. Det synes de var veldig spennende.

Er ikke vi søte da kanskje:-) Vi skal ikke hoppe over kanten altså..........

02.12.10

Det skjer ting om dagen. Valpene vokser og vil stadig utforske mer av den store verden. Dette har medført at noen valper har kommet seg over kassekanten. Vi har derfor i dag hevet kanten, slik at de ikke kommer over kassa.

Vi har også satt inn et lite bur i kassa, slik at valpene kan bli litt vant med å ligge i bur (døra er alltid åpen). Nedenfor ser dere bilde av noen valper som synes det var helt herlig å ligge sammen inne i buret!

29.11.10

I dag er valpene fem uker gamle. Ved veing i dag veide de fra 1,7 kilo til 2,4 kilo. Vi har i dag klippet negler og måtte i dag ta i bruk klosaksen som vi bruker til de store hundene. De har i tillegg fått markkur. Noen prøvde seg med å spytte ut tabletten, men til slutt fikk alle i seg tabletten de skulle ha.

Valpene er aktive i det ene øyeblikket og kjempetrøtte i det neste. De er veldig glad i mat og det er fullt liv i kassa når de skjønner at maten er på vei.

Kiwi er mindre og mindre i kassa med valpene, men hun er likevel stadig innom for å sjekke kassa.

 

Deilig med mat altså:-))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men jeg blir jo så trøtt og sliten etter at jeg har spist.

Kan jo like godt sove litt her?!?!

 

 

 

 

 

18.11.10

Nå har det skjedd mye i "kassa"  de siste dagene. Vi har for det første utvidet kassa slik at de får større boltreplass. I dag er det fjerde dagen de spiser et måltid med oppbløtt og most valpefor. Det synes de er kjempegodt og de forsyner seg godt av matfatet. Ellers blir de mer og mer aktive for hver dag som går. De går rundt i kassa, biter hverandre i øret og lekeslåss.

 

Vi har i løpet av helgen og i går hatt besøk av valpekjøpere. Det har vært hyggelig å hilse på nye eierne. 

 

 

 

 

 

 

Hva blir dagens

"matchvekt" mon tro?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.11.10

I går fikk valpene sin andre kloklipp.

Tiden frem til nå har stort sett bestått i soving og spising. Det har vært fred og ro i kassen. Valpene har nå begynt å åpne øynene. De forsøker seg på å gå rundt i kassen, noe ustø men øvelse gjør mester. Tenker det skal bli mer liv i kassa nå fremover;-)

 

Søskenkjærliget :-))

02.11.10

I dag har alle valpene fått sin første kloklipp. Det gikk veldig fint. De fleste lå rimelig rolig i fanget under "pedikyren" :o)

Valpene veies jevnlig. Alle vokser jevnt og trutt:-)

 

31.10.10

Valper etter Kiwi og Djærven er nå født. De ble født 25.10.10. Valpene er sprelske og fine og forsyner seg stort av "matfatet". Alle valpene har frem til nå hatt en fin vektøkning.

Kiwi er en super mamma som steller og koser med sine små.

Her en liten hannvalp som like godt la seg på ryggen mens han spiste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________